Dom > O namaKompanija Lancai Garment Limited, pronađena je 2006. godine u međunarodnoj modnoj prestonici Humen Town, Dongguan City, Kina, koja je istraživanje, razvoj, prodaja i proizvodnja proizvoda od kože u Kini. Izvozimo 100% našu proizvodnju u Ameriku, Evropu i Okeaniju. Ponovo je planirana i proširena nekoliko puta u proteklim godinama. Sada je to dobro opremljen objekat i sa vrlo dobrom ambijentom i fabrikom odjevne konfiguracije. Naš cilj je postati dobar dobavljač namještaja u svijetu.

Kroz godine kvalifikovanog iskustva u ženama tkane i pletene modne odeće, a naši glavni proizvodi uključuju haljinu, jumpsuit, bluzu, vrhove, suknju, majicu, prsluk, kimono, jaknu, pantalone, leganje. I zaposlili smo mnoge kvalifikovane menadžere i tehničare elite i opremljeni mnogim proizvodnim linijama kako bismo osigurali ispunjavanje vaših naloga na vreme.

Imamo svoju sopstvenu salu za izložbe, sobu za uzorke, proizvodnu liniju, odeljenje QC, tim za prodaju i našu uzorku mogu napraviti uzorak od 600 komada mesečno, vreme uzorka je 5-7 dana; a naša proizvodna linija može raditi od 60.000 do 80.000 komada odjeće mesečno, produkcijsko vreme je 15-30 dana što zavisi od toga koliko stilova, komada za vašu narudžbinu.

Mi možemo da pružimo OEM / ODM kao vaš zahtev, i ponosni smo što imamo ko-brendove poput Bebe (SAD), ark & co (SAD), miss love (SAD), Elle (FRENCH), OVS Industry (ITALY), Jane Norman Engleska), Iskha (Australija) koja nas podržava. I ovo čini ono što smo tako različiti od drugih na ovom konkurentnom tržištu.

U budućnosti ćemo pratiti duh preduzeća pod nazivom "Da uzmemo kvalitet kao root, talente kao osnovu i dobar kreditni položaj kao ključ za razvoj kompanije" i zadržimo stalne inovacije u cilju jačanja sveobuhvatne konkurentnosti kompanije.

Dobro poželite da posetite našu fabriku!

Hajde da radimo zajedno i uživamo u vašoj saradnji!


company information.jpg

Magic show with heart shape.jpg

COMPANY.jpg

Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.