Dom > Znanja > Sadržaj
Karakteristike platnene tkanine
- Apr 27, 2018 -

1. Higijenski: predsednik ruskog Instituta za laneno platno je identifikovao da telo (posebno dermatoza) ne nosi nikakav laneni materijal za ljudsko telo (posebno bolest kože).


2, udobnost: S Davies, SAD, koristi elektroencefalogram za snimanje kretanja očiju i vlažnosti između mat i mat, tela i temperature kože na efekat spavanja. U poređenju sa pamučnim listovima, lakše je spavati, dobro spavati i osećati se srećno nakon što se probudite.


3, cool: Ruski istraživački institut je u Centralnoj Aziji radio sedmogodišnji eksperiment, dokazujući da je odeća od 2 do 2,5 stepena niža od površine površine pamučne i svilene odeće, a temperatura između kože i odeće, platnena tkanina je 3 do 4 stepena niža od one od ostalih tkanina, a platnena tkanina je samo 70% pamučne tkanine na koži.


4, antibakterijski: rezultati testa preživljavanja bakterija na tri vrste matrica u različitim vremenima putem kontaktne metode medicinske mikrobiološke nastave i istraživačkog odeljenja Koledža za javno zdravlje Šangajskog medicinskog univerziteta pokazali su da u poređenju sa bambusovim matom i slamom mat, lanac ima značajne bakteriostaze, a bakteriostazu međunarodnih standardnih bakterija kao što su Pseudomonas aeruginosa i bijela biserna bakterija i tako dalje. Stopa je preko 65%, a stopa inhibicije Escherichia coli i Staphylococcus aureus je više od 90% .


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.