Dom > Znanja > Sadržaj
Kako se odeća od lana lako može srušiti
- Apr 27, 2018 -

1, odeća od lana napravljena je od delikatnog i nežnog fibera za zaštitu zdravlja, a pranje ne treba brusiti u grubim predmetima i pranje sa mašinom za pranje veša. Odjeću treba potopiti u hladnu vodu 5-10 minuta, a prašak za pranje sa niskom pjenom ili neutralni sapun napravljen je specijalnim svilenim deterdžentom. Isto važi i za šampon. Svilena haljina se više puta ispira u čistoj vodi.

2, odeća od lana ne treba oprati nakon pranja sunca, i nije pogodna za sušenje s sušačem. Generalno, treba ga osušiti na hladnom i provetrenom mestu. Pošto ultraljubičasti zraci na suncu mogu prouzrokovati žutanje, bledenje i starenje svilenih tkanina. Prema tome, nije pogodno za zavijanje svile posle pranja. Trebalo bi da bude nežno potreseno, okrenuto spolja i visi, sušenje na 70%, zatim peglanje ili tresenje.

3, svojstva protiv bora od platnenih odjeća su nešto lošije od hemijskih vlakana, tako da se kaže da "bore nisu prava svila". Nakon pranja, odeća je nagrizana i pegla da bude uredna, elegantna i lijepa. Kada se peglanje odeže, objesite obuću na 70% suvih i ravnomerno raspršite vodu. Provucite ih 3 do 5 minuta, a temperatura peglanja treba kontrolisati ispod 150 C. Gvožđe se ne sme pritisnuti direktno u svilenu, kako bi se izbjegla aurora.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.