Dom > Znanja > Sadržaj
Razlika između platna i pamučnog platna
- Apr 27, 2018 -

Tkanina od tkanine je izrađena od prepletenog prediva od lana, a njegova površina je konkavna i konveksna sa jedinstvenim estetskim osećanjem. Glavna tehnologija je da sazre zrel lan od korena do listova, čekajući na raspadanje, ostavljajući samo čvrsta vlakna, a zatim ih tkati u platnene tkanine. Tkanina od tkanine je najsvijetnija vrsta tekstila nakon sintetičkih vlakana. Snaga vlakana je visoka, nije lako srušiti, probiti i nositi. Odjeća od platna veoma je popularna sa retro zračenjem. Osim što se koristi za izradu odeće, posteljina se takođe može koristiti kao platno za umetnike da u potpunosti iskoriste svoju maštu.


Tržište je puno tkanina. Pojedinačni poslovi prodaju posteljinu i pamučno platno za posteljinu, tako da treba naučiti kako razlikovati platnene tkanine.

1. Pokušajte da probate nit. Ako postoje zakrivljeni krajevi na oba kraja, linija je pamuk. Pošto je lanena linija slomljena, krajevi treba da budu glatki, inače neće biti čista platna.

2. Obrišite tkaninu. Kvalitet originalnog platna je braon i uniforman u apsorpciji vode. Ako posteljica nije dobra, voda neće biti ravnomerno raspoređena. Ako je vlažno, postaje crno.


Kako se postavi platneni materijal? Ovo je takođe mjesto za učenje, a mi znamo kako ga očuvati kako bismo bolje iskoristili platnene tkanine.

1, trebalo bi obratiti pažnju na način slaganja. Slaganje lana treba klasifikovati i složiti, tako da će slaganje biti pogodno za upravljanje. Redovno slaganje nije pogodno samo za nas, već i pogodno za glatku površinu tkanine i dobru organizacionu strukturu.

2, nakon pranja, trebalo bi da se osuši na vreme. Lana tkanina treba osušiti odmah nakon pranja. To neće dovesti do plesnijih tkanina i mora biti potpuno osušeno pre nego što ih stavite.


Sada moramo da znamo koje su platnene tkanine. Posteljina je posebna tkanina. Ono što treba da obratimo pažnju je da naučimo da ispravno razlikujemo pri izboru i da naučimo da ga držimo razumno kada ga koristimo. Samo ova vrsta tkanine može se koristiti dugo vremena.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.