Dom > Znanja > Sadržaj
Kakva pamučna tkanina je izbor odjeće
- Apr 27, 2018 -

Ravnena tkanina:

1, uobičajena karakteristika obične tkanine je tkanje tkanja tkanja, linearna gustina osnove i tkanine od vlakana je ista ili slična kao i tkanina iz osnove i tvrde tkanine.

2. Prema debljini iskorišćenog osnove i votkovinih vlakana, može se podijeliti na grubu običnu tkaninu, običnu tkaninu i finu tkaninu.

Poplin:

1. Tkanina je takođe tkana ravnim tkanjem. U poređenju sa običnom tkaninom, odnos gustoće do gvožđe je uglavnom 1,8 ~ 2,2: 1.

2. Pošto je gustina osnove očigledno veća od gustine votka, dijamantsko zrno formirano od strane podignutog dela osnove se formira na površini tkanine.

Cambric:

1. Rami prediva se obično zavijaju i tkane u plitkim tkanjem tkanja, a koriste se i druge tkane pletene tkanine.

2. Napravljen je od finog pamučnog prediva ili od poliesterskog pamučnog prediva, a preklop preplitanja je viši od tkanja, a preklop preplitanja je viši od obične ravne tkanine. Dakle, tkanina ima karakteristike tkanine kao oštre kao platnene tkanine.

Twill:

1, keper je obično tkana sa 2/1 tkanjem. Tkanina ima jasnu liniju keper i suprotnu stranu. Smer vrha i potkupca je samo jednobojno predivo, sa linearnom denzitetom blizu tkanine. Materijal je nešto veći od gustine vuka.

2. Grubi tkani tkani od finih tex prediva, napravljen od srednje tex prediva. Korišćene sirovine su čisti pamuk, viskoza, poliester i pamuk. Kačkavalj je čvrsta i mekana.

Khaki:

1. Khaki je keper tkanina. Prema korišćenju prediva od osnove i vlakana, podeljene su žičane kartice (žljebovi od tvrdoće i žica) i kartice sa pola linije (pramenovi, žičani jednobojni predivo) i gaze kartice (osnove i žitarice). Linijska kartica je napravljena od 2/2 tkanja, a obrnute i reverzne keper linije su vrlo očigledne, takođe se zovu dvostrane kartice. Kartica sa pola linije je tkana sa 3/1.

2, gaza kartica je tkana sa 3/1. Kartice sa pola linije i gaze kartice su jednostrane kartice. Glavne sirovine koje se koriste u Khaki su čisti pamuk, poliester i pamuk, itd.

3. Tkanina ima čvrstu strukturu i čistu teksturu, i ona je izdržljiva i izdržljiva. Posle bojenja, uglavnom se koristi za odjeću, vetrobran i kestenje na proleće, jesen i zimu. Kartica gaze se koristi kao tkanina odeće i radne odjeće.

Serge:

1, Serge je takođe tkana u keper. Prema različitim materijalima koji se koriste u pravcu varenja i vetra, oni su podeljeni u dve vrste: Serge (osnove i vlaknasti predivo) i navoja Serge (žljebovi od žutog oraha, pretežna vlakna).

2. Prvi koristi 2/2, a drugi koristi 2/2. Serge je fleksibilniji od sličnih sorti kaki, struktura Vada, a serge je fleksibilniji od sergea.

3. Ova tkanina je obrnuta na suprotnoj strani, sa gustom teksturom i mekanom ručkom. Glavni materijali koji se koriste su čisti pamuk, viskoza od pamuka i viskoza.

Hua Dane:

1, Hua Dane, takođe tkana sa keperom. Njegove karakteristike su dvostruko guste kao gustina votka, tako da je nagib keper veći.

2. Tvrdoća tkanine je manja od khaki i veća od Sergeja. Tkanina je bolja od sergea, ali ne toliko debela kao kaki. Prema različitim materijalima koji se koriste u smeru osnove i votka, podeljen je na predivo Hua Dane (osnova i votkovo upotrebljavaju jednobojno predivo), pola linije Hua Dane (upotrebom pramenova, ujeda od jedne žice) i cela linija Hua Dane (dužine i širine se koriste u liniji butina), ali svi su organizovani sa 2/2. Materijal je napravljen od čistog pamuka, pamučnog lepljivog, pamučnog i poliesterskog pamuka.

3, tekstura tkanine je jasna, tekstura je gusta, a tkanina je puna sjaja. Tkanine su obojene i koriste se kao odeća za muške i ženske odeće u proljeće, jesen i zimu.

Transverzalni dan:

1, krstni znak, poznat i kao satin saten, tkana je sa satenskim tkanjem od vetra. Njegova karakteristika je da je gustina gustine vuka oko 5: 3. Dakle, površina tkanine uglavnom je prekrivena vlaknom. Čisti pamučni konopac i predivo od dlake se obrađuju česanjem.

2, tkanina je glatka, mekana, sjajna i čvrsto strukturirana. Pobarvani davek se uglavnom koristi kao tkanina za žene i dečju odjeću. Štampani krstni znak se koristi kao odjeća za žene i djecu, kao i odeće za odjeću i odeće.

Radna tkanina:

1, radna tkanina se zove i čvrsta, denim. Većina njih je umotana od 2/1. Karakteriše ga tkanje grubog i čistog pamučnog prediva, pamučnog prediva i tako dalje. Priprema za bojenje i prešanje od pretežno žute boje su uglavnom bijele predivo, tako da je tkanina pozitivna i negativna, sa bojom osnove na prednjoj strani i bojom na suprotnoj strani.

2, prema različitim materijalima koji se koriste u osnove i votku, može se podijeliti na tkaninu za radijsku žlijeznu žlijeznu liniju (osnove i tvrdo vlakno), tkaninu od polovine linije (preko pramenova sistema, ujeda do jedne niti) i cela linija radne odeće (linija dužine i širine). Radna tkanina je generalno smanjena.

3, tkanina ima čistu teksturu, usku teksturu, čvrstu i čvrstu ručku i čvrstu ručku. Koristi se uglavnom za radnu odeću fabrike i zaštitnu odeću, posebno pogodnu za izradu farmeraka, ženskih haljina i svih vrsta dečije odeće.

Oksford tkanina:

Oksfordska tkanina je pletena od pletivača ili prepletena tkaninom Fang Ping. Karakteristično je da je jedna od prediva i vlaknaste pređe poliesterska pamučna prediva, jedna je čist pamuk, a votka se čisti. Drobni potez se koristi približno 3 puta od prediva od konopca, a pamučna prediva od poliestera je obojena bojom i prediva se od čistog pamučnog prediva. Tkanina ima meku boju, mekanu krpu, dobru zračnu propustljivost, udoban habajući i efekat dvostrukog boje. Koristi se uglavnom za košulje, sportsku i pižamu.

Chambray:

1. Mlada tkanina je čista pamučna tkanina od plitkog tkanja. Gustina prediva prediva i preje od tvrdog materijala je ista, a gustina osnove i tkiva tkanine je bliska.

2, glavne karakteristike su: jedno od osnova i vlakna prediva je obojeno predivo, a drugo je izbeljena prediva. Tkanina je harmonična, lagana i tanka, glatka i mekana.

3, uglavnom se koristi za košulje, tkanine za veš i odeće.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.