Dom > Znanja > Sadržaj
Will linen linijski tkanina smanjiti?
- Apr 27, 2018 -

Da li će platno platiti? Linijski viskozni prepleteni materijal, njegov osnove je viskoza, votka je posteljina, tako da ovaj materijal neće smanjiti meridijana, već će se istegnuti. Ali geografske širine će se smanjivati.

Kišovita rosa Ma je lana nakon žetve, stavlja se na zemlju da se osuši, prirodnim zalivanjem vode, pilingom stabljika za pravljenje konoplje. Nakon tkanja, ima sive tamne trake i mnogo skuplje od drugih vrsta platna. Lineno vlakno je prirodno vlakno. Posle izuzetne obrade, upletena je u različite stilove platnene tkanine sa jedinstvenim linijama i sjajima. Ima brzu apsorpciju vlage, brzu disipaciju toplote, jaku zračnu propustljivost, anti statične osobine i tako dalje.


Lana vlakna uživa reputaciju "prirodne vlaknaste kraljice" i jedino je snop vlakana u prirodnim vlaknima. Posebna struktura sa drugim vlaknima koji nemaju pektinsku ivicu. Ove otvore u kontaktu sa kožom će proizvesti fenomen fenomenalne kose, može podesiti ekološku temperaturnu okolinu površine kože u vremenu, poboljšati tkivo ćelije kože ćelije, apsorbovati ishranu i kiseonik, održati vodu kože, regulirati gas u krvi i aktivirati ćelije. Učinite ljudsku kožu glatkom i čistom, promovišu metabolizam ćelijskih epidermalnih ćelija i sprečavaju starenje kože.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.