Dom > Novosti > Sadržaj
2018 Kina tekstila i odjeće trgovine pokazuju veliko otvaranje (New York)
- Jul 27, 2018 -

Ovaj show koristiti svih pet paviljona u prvom katu izložbeni centar. Izložbeni prostor je više od 30.000 četvornih metara. Postoje skoro hiljadu preduzeća iz 19 zemalja i regija sudjelovao na izložbi. Kina je izložba grupe uključuju više od 600 poduzeća iz 19 provincija i autonomnih regija, uključujući Zhejiang, Jiangsu i Fujian provincija. Zhejiang, Jiangsu i Fujian račun za 80%. Istovremeno, Turska, Tajvan, Hong Konga, Kolumbiji, Južna Koreja, Pakistan, Gvatemali, Indiji, Sjedinjenim Državama i drugim državama i regijama su također zastupljeni u ovoj izložbi.

 

Xu yingxin, zamjenik predsjednika Kine Tekstilna Federacije: obostrano koristan i pobjeda trgovina partnerstvo između Kine i Sjedinjenih Država u tekstilnoj industriji neće promijeniti.

Godine 2018 je posebna godina. U sino-trgovina nas rat je u punom zamahu. Tarifa poreza nije u suštini poreza na potrošače, ali također donosi nesigurnost stabilniji međunarodne opskrbnog lanca.Američki potrošači, modnih marki i Kineski proizvođači tekstila i odjeće ne koristit trgovinskim sporovima.

Kao organizator izložbe, to je naša potjera za kontinuirano stvaranje vrijednosti za kupce. U trenutni nesigurna poslovnog okruženja, naš multinacionalni tim predano uvijek stvaranje određene trgovinske prilike za izlagače i profesionalne publike i obogaćuje sadržaj izložbe na temelju pojačavaju praktičnim učinak trgovine. Kako je ispalo, mnoge kineske tekstilne tvrtke nisu izgubili povjerenje i još uvijek imam velike nade za proširenje na američko tržište kroz New York izložba platforma. Vjerujemo da statusu mnogih kineskih poduzeća kao stabilan i pouzdan dobavljača od američkih modnih Marki neće promijeniti, niti će obostrano koristan i pobjeda trgovina partnerstvo između Kine i sad-u tekstilnoj industriji koja je odavno uspostavljena.

Ja vjerujem da sa zajedničkim naporima vlade i poslovnih zajednica, Kina-nas trgovina će na kraju vratiti na stazu normalno. Kao važna platforma za promicanje trgovine, New York izložba će trajati do pozitivne doprinose održivom razvoju efikasan i obostrano koristan tekstila i odjeće opskrbnog lanca između Kine i Sjedinjenih Država.

 

Nakon svečanog otvaranja svi gosti, u pratnji izložbe direktor, posjetili su sajam i komunicirao s izlagači i gledali modna revija poznate domaće donje rublje marke organizira udruga Shenzhen donje rublje.Kao jedan od vrhunaca izložbe, modna revija dinamički prikazuje najnovija dostignuća kineski donje rublje proizvodi u kreativnost, dizajn i proizvodnja.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.