Dom > Novosti > Sadržaj
Jednostavna metoda identifikacije poste
- Apr 27, 2018 -

1. Posteljina:

Izgled: čista platna je gruba od pamučne konoplje ili imitacije konoplje. Naravno se raspoređuje jednako, sa relativno visokom gustinom i leuco leuco. Boja je relativno, pamuk ili platno ili imitacija je relativno tamna; pamuk ili posteljina ili imitacija.

Osećaj ruke: čista posteljina je gruba i tvrda, a na neujednačenoj površini postoji očigledan konkavni i konkavni osećaj. (super kvaliteta takođe može da se bavi mekom, ali i dalje grubom u odnosu na pamuk i svilu). Pamuk ili platno je suprotno od konoplje.

Opis: pranje je relativno meko, ali je hrapavost poboljšana i lokalni ukus je jači.

Sagorevanje: čisto gorenje, sporo gorenje, bez crnog dima. Nema iritantnog mirisa. Miris gornjeg papira, sivog i belog pepela.

2. Ramija:

Izgled: čista ramija je gruba od lana. Takođe je gruba od linijskih prediva. Boja je relativno, mešana, mešana ili imitacija ramija je takođe tamna; ramije od pamuka ili imitacije ramije suprotno.

Ručno osjećanje: čista ramija je gruba, gruba, konkavno i konveksna, pa čak i zaboditi ruke. Mešanje, mešanje i imitacija ramija su suprotno.

Gorenje: u osnovi isto kao i lan.

Opis: uglavnom ramija se opere ili tretira pre nego što se napravi tkanina. Dakle, drška je relativno mekana, ali je gruba i debela, a tkanina je teža i vidljivija.

3. Juta:

Izgled: juta ima najveći raspon izgleda. U zavisnosti od stepena obrade vlaknima, ima izgled lana i može biti pristrasan prema ramiji. Može biti grub i delikatan. Svi izgledi se mogu videti na prvi pogled i teško ih je razlikovati. Uglavnom zato što nema mnogo materijala za odjeću, uglavnom se koristi za pakovanje i užad. (pogledajte sliku tkanine od džuta i detaljno crtež košulje). Pazljivo pogledajte, nešto manje od dugog odseka.

Osjećaj: uglavnom gruba i čvrsta. Dodirnite ruku. Noseće tkanine mogu biti glatke i meke prema različitim zahtjevima.

Gorenje: u suštini isto kao i prethodna dva.

Mešane tkanine mogu se rastavljati i identifikovati odvojeno. Mešanje nije lako identifikovati. Blendiranje i tkanje su komplikovane. Ako želite jasno znati sastojke, preporučljivo je provjeriti kod profesionalnih organizacija za inspekciju.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.