Dom > Novosti > Sadržaj
Prekrasna Xinxiang šarena moda, 2018 modna revija iz Azije-Evrope
- Sep 04, 2018 -

Od svog osnivanja 2012. modna revija se pridržavala cilja jačanja endogene pokretačke sile ekonomije Xinxiang i rješavanja zapošljavanja, te cilja prenošenja kulture odjeće s karakteristikama Xinxiang. Opredijeljen je za promociju razvoja originalne dizajnerske moći Xinxiang-a, i privlačenje odličnih dizajnera iz različitih zemalja za sprovođenje modnih izdanja u Urumqiju. Tokom proteklih šest godina, 42 modifikatora i 30 modnih brendova iz 17 zemalja i regija, uključujući Kinu, Kazahstan, Kirgistan, Južnu Koreju, Rusiju, Francusku, Italiju i Veliku Britaniju, pozvani su na modnu reviju za Aziju u Evropi za 109 performansi.


1.jpg


Kako bi se puno prikazala ekspresivnost i profesionalnost modela i poboljšala vizuelna privlačnost modne revije, prijavljeno je da je organizator događaja posebno pozvao Wang Zhe, jednog od vodećih direktora za režiju u Kini. Kao viši modni koreograf i vodeća ličnost u modnoj industriji, Wang Zhe je vodio mnoge velike domaće i međunarodne modne revije i međunarodne događaje. U cilju daljeg širenja uticaja modne revije Azije i Evrope i podizanja pažnje, organizatori su posebno pozvali i glavnog modela li wei-yu, shi qifan i super model koji je kangao za posebnu emisiju koja vodi do otvaranja, završnu zavjesu, tako da je svaka emisija više međunarodnog nivoa. Kao što je svečano otvaranje 20. godišnjice međunarodne modne nedelje u Kini, svečano otvaranje najveće koncepcije Levi's Azija i objavljivanje kineskih modnih trendova od 2006. do 2008. godine.


2.jpg

Prema upoznavanju, u ovom trenutku, Wang Zhe i njegov tim su bili iz svetla rasporeda, uz muziku, rasporedom redosleda, načinom otvaranja zavese i tako dalje je na elaboriranom dizajnu nosio modnu reviju u Azija i Evropa i koreografija, ulažu sve napore da postignu sve elemente da postignu visoko harmoničan i jedinstveni, da svaka emisija u potpunosti odražava konotaciju i ukus dizajnera, vodeći modnu industriju.


3.jpg

U cilju daljeg širenja uticaja modne revije Azije i Evrope i podizanja pažnje, organizatori su posebno pozvali i glavnog modela Li wei-yu, Shi qifan i super A model Wang xiaotinga za specijalno predstave koje vode na otvaranje, završnu zavjesu, tako da je svaka emisija više međunarodnog nivoa.

 

4.jpg

Posle šest godina kultivacije i razvoja modne revije u Aziji i Evropi postao je područje sve do nacionalnog brenda i dizajnera odeće da promoviraju sliku, pokazuju originalnost, prevalenciju i traže uzajamnu korist i saradnju više međunarodnih prozora, a Xinxiang kao ušiju drevnog svilenog puta istočne i zapadne civilizacije, kao jezgro novog ekonomskog pojasa svile, postepeno se razvija u međunarodni modni centar.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.