Dom > Novosti > Sadržaj
Dnevno održavanje pantalona
- Apr 27, 2018 -

Lajner je pralna tkanina, a što je mekša, postaje sve sjajniji. Posle pranja, odeću od lana treba pravilno pritisnuti. Pri pranju platnenih tkanina najprije bi trebalo izabrati pravi deterdžent. Losion koji sadrži belilo je pogodan za čišćenje proizvoda od belog lana, ali ne i za obojene platnene tkanine, kako bi se izbjeglo izbledelo. Tkanina u boji u boji ne sme da sadrži losion za izbeljivanje.

2. lanene tkanine suve

Prije sušenja, ne oblivajte odeću i narušite ih. Bolje je da se pre sušenja uredi tkanina, tako da se izbegavaju bore. Pored toga, nemojte temeljito osušiti prije stiskanja, lakše je gvožđe odećko mokro odeće. Prekomerno sušenje i peglanje će prouzrokovati gubitak prirodne vlage i čvrstoće. Prekomerne tkanine za sušenje i peglanje treba da apsorbuju vlagu iz vazduha.

3. peglanje od platna

Kao što je već pomenuto, najbolje je gvožđe odeće kada je malo vlažno. Pored toga, neophodno je osigurati da je daska za peglanje čista i glatka. Nije prikladno da se poster previše suši. Obucite ili obesite odjeću kako biste ih prirodno osušili nakon peglanja.

4. Skladištenje lanenog tkanina

Tkanine za odjeću treba držati na hladnom, suvom i provetrenom mjestu. Pre skladištenja od Liner, treba ga oprati kako bi se spriječila ples. Ako postoji plesica, molim vas skinite platnenu ploču iz vanjskog prostora (sprečite spore ploda da ostanu u zatvorenom prostoru) i četkicu od sjajnog membrana, a zatim ga potopite u čistač za brijanje koji sadrži kiseonik za sušenje. Najzad, za obloge za pranje veša koriste se linijsko platno, papirne vrećice bez čiste pamuka ili bez kiseline.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.