Dom > Novosti > Sadržaj
Floral Dress, The Trend That Summer Is Right
- Oct 25, 2018 -

Romantične cvetne haljine

1

Komad slomljene cvjetne haljine, jedan dan romantičniji, romantični i bez pohvaljenja vulgarnosti je slomljena cvjetna haljina, 100 pleteni dizajn ramenskog kaiša ima dizajni osjećaj puno, moderan, nikad neće zaostati, dozvoliti vam da sija u oko u gomili, dizajn kostolovog traka ukrašava oblik lica, doda se vrat, ima vrat od labudova, čisti i sveži slomljeni cvet pune suknje pokazuje nežno i romantično. Materijal je lagan i mekan. Komforno je i hladno za nošenje. Ako ga nosite sa manje znoja, učinitiće vas slatkim.


Elegantna cvjetna haljina


3


Jedinstveni rukav roga, kul, pusti vetar iz tvog tijela, a ne duhovit khan, istovremeno, izgleda vrlo čudno i lijepo, neka vidi kako je lepo, šifon rafalira štampane tkanine, lijepa i elegantna, tako da nemate vrlo vruće, uštedeći puno vremena 3 postavljena suknja, jedinstveni dizajn vrhunskih detaljnih tačaka bez rukava, obojica izgledaju kao ženski ukus je boje-u-drvo, sjajniji, pogled i odjeća vam pokazuju dobar 5 skidljiv dizajn remena, sa onim što nosite, jednostavan i praktičan, dvostruki temperament.

Sveža cvjetna haljina


4


Detaljne trake malokalibrirana kolekcija suknje, dizajn je jednostavan, ne birajte ljude, pogodne za žene svih oblika i veličina, tkanje štapića, daju čoveku čisti i svež osećaj, ljeto daje osobi osećaj, pastoralno jedno nošenje, habanje može biti kolokacija, jednokratno nošenje više može pokazati vaše tijelo, a habanje je također vrlo harmonična kolokacija, tkanina i tkanina se koriste u poliesterskim vlaknima, i otkrili su ploču vrste otpornosti na visoke bore.


Vruće ljeto, stavite atraktivnu slomljenu cvjetnu suknju, iznenada se osjećate vrlo kul, i pružite vam svež i šarmantan dah, vrlo dobro pokazujete djevojčicu .

hajde, i uskoro s nama.

www.lancaifashion.com


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.