Dom > Novosti > Sadržaj
Kako pravilno perete perilo od platna
- Apr 27, 2018 -

Liner je udobna ljetna odjeća, koja je vrlo pogodna za izradu svjetlih i tankih odijela. Iako održavate Liner proizvode, postoje i mali detalji. Nisu svi proizvodi Liner moraju biti očišćeni. Prvo pročitajte i operite etikete. Preduzmite odgovarajuće mere predostrožnosti za pranje vešanja odeće.

1. da pročitate Liniju pre nego što ga pustite u mašinu za pranje veša. Pravi način da se to uradi je da je u redu da se oproštajna oblaćena odeća oblaže sa prekrasnom bora, a čistija posteljina, kao što je platno, treba da se osuši.

2. molimo vas da koristite nežnu mašinu za pranje za pranje proizvoda od Liner-a, a ne previše vremena. Pranje delikatih linijskih proizvoda u jastucima može im pružiti bolju zaštitu. Ako se ne osjećate olakšanim, možete ih oprati ručno. Tkanina od platna je prirodna tkanina. Da biste sprečili mešanje u procesu pranja, odvojite svetlo i tamnu odeću odvojeno.

3. molimo da koristite specijalni deterdžent za pranje vrijedne odjeće u hladnoj vodi. Uverite se da je deterdžent u potpunosti rastvoren u vodi, u suprotnom će ostaviti braon boje na tkanini.

4. da se osuši.

Pet

5. peglanje kada je platno malo vlažno, prebacite gvožđe u posteljinu. Linerove proizvode se mogu pegliti vrućim parom. Proizvodi od linije treba da se visu nakon peglanja da bi izbegli bore.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.