Dom > Novosti > Sadržaj
Kako da haljina tanke pruge haljina?
- Sep 22, 2018 -

Pruga elementa kompaktnija bezbrižan i trendi, haljina ima model. Izdanje model vitka tijela također mogu istaknuti izvrstan tijelo, utakmica na bika udarač kratka suknja ili sportskih hlača, može se pojaviti već fin također mogu rekreacijski Voguea. Možete ići u bijeli kolokacija tenisica, pokazati živo i divan dah.

 

 6.jpg


Plava je vrlo svjež, jednostavan i slim verzija mnogo djevojaka kao što je to. Uz moderan nabrane suknje, pokazati temperament slim i pametan. Na perjanicu u srcu nose, malo pastoralnom stilu. U zaslužuje da ode gore je čista i svježa bijela je nositi cipele na visoku petu, krajnje jednostavan stil graditi, pojaviti se divno i opušteno.

 

 5.jpg


Crno i bijelo uvijek je kombinacija koja odgovara, više je stil modeliranje promjena. Utakmica haljinu meni dolaze mnogi uzima gadljiv, sa najjednostavnijim traperice kolokacija je zajedno, no dati osobi neka vrsta čiste i svježe osjećaja, suncobran šešir nosi crno-bijele pruge, a rukom drži crna magija torbu, sažet i čist i opušten.

Vizualni efekt pruga daje estetski osjećaj da gradi tijelo, svaki potrošač vrijedi imati.

 

 4.jpg


Horizontalna pruga je spojeno nepravilnog nagiba, napraviti cijelo tijelo modeliranje je vrlo zanimljiv, imaju obilježje više. Pruga je tako Jokera, bez obzira kako se pieced zajedno, da je uhvati za magiju oka. Nema veze ako ne gubiš težinu! Su okomite pruge čeka na nas, super tanak i elegantan, a pojas koji drži cijeli izgled živ.

Košulje haljine su veliki hit ove godine, sa zrakom i casual eleganciju i intelektualnosti. U prozoru blistav, mala prugasta haljina je vaš prvi izbor apsolutno.

Od razgovora o košulja stila prugasta haljina, kako možeš manje more duša pruga. Klasični "Plavi i bijeli" tonove, svjež i prirodan.

 

 2.jpg


Crno i bijelo pruga je zimzeleno stablo moderan plima, biti vidljiv svugdje u svim vrstama situacija, donijeti više interesa da ide u viziji dok još može pokazati snagu daje kretanje osjećaj, promjenu administrativnih razina osjećaj koji omogućuje integralni modeliranje je bogat.

 

 1.jpg


Boja prugasta haljina je popularan trend tog ljeta mogu malo, Ušće cool i tople tonske, obrazac svakakve hit boja učinak izravno, vas u trenutku čišćenja izravno. Želim ljeto pokazati egzotično romantičnom stilu lako, boja prugasta haljina vam svakako može zadovoljiti.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.