Dom > Novosti > Sadržaj
Pranje odeće odeće
- Apr 27, 2018 -

1. Operite, nemojte koristiti ključanje vode, koristiti toplu ili hladnu vodu; 2. Korišćenje sredstava za čišćenje ne može se dugo potopiti, nakon kratkog perioda pranja nežno pranje rublja, posteljni materijal treba očistiti vremenom, a ne stati zajedno dugo, blede. Ne oprati sa drugim pamučnim materijalima.

3. Ako je ravna i suva, ne može se izvrtati, ona će se naginjati i neće biti izložena sunčevoj svetlosti. To će prouzrokovati žutanje i odmah se mora sakupljati nakon sušenja.

4. Temperatura glatkog peglanja ne bi trebala biti previsoka, temperatura je previsoka, uništi unutrašnju strukturu, što dovodi do oštećenja tkanine, peglanje je najbolje pokriveno slojem bele tkanine, tako da može održavati svoje sjajne boje. 5. Diferencirati boju tokom pranja, oprati crni mahun koji je blago nestao, dodati malo jak čaj ili kafu u vodu, tako da je oprana platna svetla i svetla. Ako je obojena platna, nakon čišćenja, možete dodati dva piva u vodu za ispiranje kako bi izbledela posteljina bila svetlija kao nova.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.