Dom > Novosti > Sadržaj
Šta je efekat pamučnog tkanina na hladnom otporu
- Apr 27, 2018 -

Sa promjenom klime u životu tržišta se prilično koristi, jer se obrada pamučnih tehnologija u zimu može odoljeti hladnoj zimi u korištenju performansi, u tekstilnoj industriji je donijeti razne odjeće i odjeće za odjeću, za ljude život je napravio veliki doprinos.

1 stvari kojima je potrebna pažnja u veleprodaji pamučne tkanine

Pamučna tkanina veleprodaja u procesu očuvanja odjeće, lako ga mogu napadati komarci različitih bolesti, zbog visokog kvaliteta i skupih performansi u pamučnoj tkanini, mora posvećivati pažnju očuvanju tehničkih metoda, kako bi se izbjeglo dugo vrijeme invazijom kiše ili izloženost situaciji.

2 pamučna tkanina kako bi se spriječilo invazija na sve vrste štetnih insekata, što će uzrokovati pojavu raspadanja u tkanini, izazivajući ozbiljno trošenje resursa, tako u čišćenju pamučne tkanine, razumne naučne prevencije štetnih invazija insekata i bakterija situacije.

3 pamučna tkanina veleprodaja u procesu čišćenja kako bi se izbjegao proces mješovitog čišćenja sa obojenim predmetima, u procesu hladnog sušenja kako bi se izbjegla dugotrajna izloženost prouzrokovana jednostavnim truljenjem, u svakodnevnom čuvanju kako bi se sprečilo vlažno klimatsko djelovanje, smanjio je životni vijek život.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.