Dom > Novosti > Sadržaj
Godine od 2018 Dongguan Lancai odjeća Co., Ltd dva dana putovanja u gradu Shenzhen Jinshawan Scenic području
- Aug 04, 2018 -

Dan 1


02. AUG. 2018,Svi zaposlenici tvrtke stao na luksuzni autobus u Shenzhen city za dvodnevni izlet u Jinshawan scenski prostor. Počeli smo u jedan o ' sat u popodnevnim satima, a mi smo pričali i smijali se na putu.

Nakon dolaska na prekrasnoj plaži, počeli smo naš team building aktivnosti danas.

Ova aktivnost ne samo obogaćuje honorarni život zaposlenika, poboljšava komunikaciju i suradnju između odjela, i čini velika obitelj više harmoničan, tako da se poboljša povezanost poduzeća i potpunosti pokazati timski duh u tvrtka.Trčanje i lovljenje na plaži, tik uz more, pokupiti školjke, javi se grana na plaži, neki trčanje na plaži, život je pun zadovoljstva. Ove strane igranje usred igre, gori pećnica tamo je bio svijetli, slatki pileća krilca, lijep kruh, kukuruz, slatki poriluk, masnoće patlidžan, dolaze u igru, Vau, to je stvarno previše zauzet da znam što da prvo pojedemo. Smo bili jedenje, pijenje i svira, onda samo šum valova i naš smijeh nije saslušan na plaži.Dan-2


Kolovoz 03, 2018, nakon obilnog doručka, odvezli smo se do Dapeng drevni grad.

Drevni grad ima dugu povijest od preko 600 godina, šeta ulicom grada, kao što su lokalni ljudi sretni ovdje.

Tako neprimjetno dan pao beživotan na kraju i sada sunce bio na mjestu potonuća iz vida iza visokih planina. Vrijemeje da busom. U vrući vjetar i sunce, završavamo ovaj ugodan izlet, mi smo vrlo sretan ovih dva dana i mi smo dužni raditi u narednim danima. Želimo bolju budućnost naše tvrtke.


Copyright © Dongguan Lancai odjeće Co. Ltd sva prava pridržana.